Devil May Cry'ın Yaratıcısı Eski Dante'yi Özlüyor

17.09.2010 19:04 Alkan Adakaner


 
     Devil May Cry serisinin geliştirilmesi Batılı Ninja Theory'e devredildikten sonra ana karakterlerimizden Dante, DMC adlı yeni oyunda bambaşka bir görünüm kazanmıştı. Oyuncular yeni Dante'yi pek sevmediler ve eski halini özlediklerini dile getirdiler.
 
     Capcom'dan ayrılıp Platinum Games bünyesinde çalışmalarına devam eden ve Bayonetta ile karşımıza çıkan Devil May Cry'ın yaratıcısı Hideki Kamiya da eski Dante'yi özleyenler arasında bulunuyor.
 
      Twitter'dan açıklamada bulunan Hideki Kamiya, bir kullanıcının eski Dante'yi özlediğini söylemesinin ardından şu sözler sarf etti.
 
    "Ben de çok özledim. Dante benden ayrıldığından beri çok üzgünüm."
 
      Xbox 360 ve Playstation 3 için hazırlanan yeni Devil May Cry ile ilgili başla sürpriz açıklamalar olacak mı bilemiyoruz, ama yeni Dante olarak tanıtılan kişinin eski Dante olmaması da olası.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 9 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 9 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler