Devil's Third PC İçin Duyuruldu!

21.07.2015 14:41 Talha Aynacı


    THQ'nun batmasının ardından açıkta kalan ve daha sonra Nintendo tarafından sahiplenilen Devil's Third, Wii U yanısıra PC platformunda da boy gösterecek!
   
   PC'ye çıkış yapacak Devil's Third oyunu bu platforma özel olarak "Devil's Third Online" diye isimlendiriliyor. PC platformunun gözde iş anlayışı olan "Free-to-Play" modeliyle yani oynaması ücretsiz olarak çıkış yapacak online odaklı oyun, Nintendo Wii U'daki hikaye modunu içermeyen multiplayer modu aslında.

   Avrupa'da Nintendo Wii U için 2015'in son çeyreğinde çıkacak aksiyon oyunu yine Nintendo tarafında yayınlanacak. PC platformunda ise oyun Eylül 2015'de yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil's Third Platformlar: PC Wii U Geliştirici: Valhalla Games Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 30 Dk önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 2 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 2 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 3 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler