DiRT 3'te "Online Pass" Uygulaması + İlk Puanlar

Dirt 3 son dönemlerdeki en iyi yarış oyunlarından birisi
20.05.2011 16:52 Alkan Adakaner


     Son zamanların en çok beklenen yarış oyunu Dirt 3'ün de "Online Pass" sistemini kullandığı ortaya çıktı. Bu sistem nedeniyle oyuncular, oyunun kutusunun içinden çıkan kod sayesinde online mücadelelere girebiliyorlar.
 
     Bu sistem aslında korsan oyun kullananlardan çok, 2. el oyun satışlarını durdurmaya yönelik; çünkü Dirt 3'ü 2. el alanların eğer ilk kullanıcı kutunun içinden çıkan online kodu kullanmışsa 10 dolar karşılığında yeni bir kod alması gerekiyor.  Tabi korsan oyun kullanıcıları da online oyun için bu kodu almak zorundalar. Yani geliştirici ve yayıncılar her türlü kâr ediyor.
 
     Bu arada biz de Bölüm Sonu Canavarı olarak Dirt 3'ü çok beğendik. Oyuna 9.2 puan verdiğimizi de şimdiden açıklayayım. Oyunun video incelemesini az sonra sitemizde izleyebilirsiniz. Diğer oyun otoritelerinin inceleme puanlar ise şöyle:
 
* Eurogamer – 9
* GamesRadar – 9
* Gamersyde – “Mükemmel”
* STN – “Çok İyi”
* Videogamer – 9
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler