DiRT 4, Nintendo Switch'e Gelecek mi?

28.01.2017 02:50 Gazali Çetinkaya

 
   Codemasters geçtiğimiz gün içerisinde yeni DiRT oyunu DiRT 4'u resmi olarak duyurmuştu. Oyunun çıkış yapacağı platformlar ise PC, PlayStation 4 ve Xbox One olarak açıklandı. DiRT 4 tasarımcısı Darren Hayward, Dailystar.co.uk ile yapılan bir röportajda da oyunun Nintendo Switch'e gelip gelmeyeceği hakkındaki soruyu yanıtladı.
 
   Darren Hayward tarafından yapılan açıklama şu şekilde oldu.
 
"Şahsen. Switch'i ön sipariş ettim ve ilk gününde alıyorum. Açıkçası çıkışında [DiRT 4] Switch'e gelmeyecek. Zaten platformları da seçtik. Şu anda duyuracak hiçbir şeyimiz yok, ancak direkt olarak silip atmak istemem." 
 
   Hayward ayrıca, Codemasters'ın Switch'in Joy-Con hareket kontrolcüleri de dahil olmak üzere diğer özelliklerini desteklemek için "çok fazla düzenleme yapması" gerekeceğini söyleyerek "Nintendo Switch'in zorlayıcı yarış deneyimlerine sahip olacağını kesinlikle görebiliyorum." şeklinde eklemede bulundu.
 
   DiRT 4, 9 Haziran 2017 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 4 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 9 Haziran 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler