DiRT Rally 16 Kasım'da macOS'a Geliyor

14.11.2017 01:26 Gazali Çetinkaya

 
   Feral Interactive ve Codemasters DiRT Rally'nin 16 Kasım'da macOS için çıkış yapacağını duyurdu.

   Ralli yarış oyunu DiRT Rally 16 Kasım tarihinden itibaren Feral Store ve Steam'de $59.99/£39.99/€54.99 fiyat ile macOS için ulaşılabilir olacak.
 
   Sistem gereksinimleri macOS 10.13, 1.8GHz Intel Core i3 işlemci, 8GB RAM ve 1GB Nvidia 650 / 2GB AMD Radeon M290 / Intel HD 4000 ekran kartı. Oyun tüm bu Mac'lerde desteklenecek.
 
   DiRT Rally şu anda PC, PS4, Xbox One ve Linux üzerinde ulaşılabilir durumda.

   DiRT Rally Tanıtım Yazısı:

   DiRT Rally, şimdiye kadarki en gerçekçi ve heyecanlı ralli oyunudur, DiRT topluluğunca 80m milin üstünde yol testi yapılmıştır. Bir kazanın bile telafisiz bir şekilde sahne süreni zedeleyebileceğinin bilincinde ve tam hızla tehlikeli yollarda savruluyorken yarış heyecanını tam olarak hissedersin. Kar, buz, pist ve toprak arasında zar zor kontrolü sağlayarak yarışıyor ve farklı hava durumlarıyla mücadele ediyorken, her aşama seni farklı bir şekilde sınar. Araba, sürtünme ve aşama bağlantısından yoksun olduğunda, özel ralli takımın seni hırslı tutmaya çalışır ve her ralli konsantrasyon ve yeteneği sınayan maraton benzeri bir test haline gelir. Dirt Rally ayrıca, dünyanın en hızlı arazi arabalarını kullanarak hem tek oyunculu hem çok oyunculu yarışlarda serinin en sevilen turlarında başka sürücülerle arabalarınızın boyalarını atmanıza imkan veren lisanslı resmi World Rallycros içeriğini de sunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dirt: Rally Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 27 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 4 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 1 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 2 Saat önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler