DiRT Rally 2.0'ın "Colin McRae: FLAT OUT" Paketi İçin Fragman Paylaşıldı

30.01.2020 00:13 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini Codemasters Racing'in yaptığı DiRT serisinin yeni oyunu DiRT Rally 2.0'ın yeni ek paketi Colin McRae: FLAT OUT için fragman paylaşıldı. 
 
Ek paketin fiyatı henüz belli olmasa da Season Pass sahipleri için ücretsiz olarak yayınlanacağını söyleyebiliriz. Paketin çıkış tarihi ise 24 Mart.
 
Bu paket ile birlikte efsane rallici Colin McRae'nin kariyer anlarını oynayacağınız bir hikaye modu oyuna eklenecek. Bunun haricinde oyuna yeni bir lokasyon eklenecek, o da İskoçya. Son olarak da oyuna Subaru Impreza Rally S4 ve Subaru Legacy RS araçları da eklenecek.
 
Bahsi geçen fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. DiRT Rally 2.0 şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Konsollarda ise ücretsiz bir deneme sürümü mevcut.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT Rally 2.0 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 5 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 5 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 5 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 6 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler