Diablo 3 Ekibi PS3 İçin Yazılım Mühendisi Arıyor

Oyun geliştiricileri son dönemlerde konsollara iyice ağırlık vermeye başladı
04.06.2011 15:02 Alkan Adakaner


    Diablo 3'ün konsollara da gelebileceği uzun süredir konuşuluyor. Buna rağmen oyunun PC sürümünün çıkış tarihi bile belli değil. Yine de konsollar hakkındaki söylentiler bitmek bilmiyor.
 
    Blizzard Entertainment'in kendi sitesindeki bir iş ilanında 5 yıllık deneyimi olan, 1 sınıf bir oyunda çalışmış Playstation 3 yazılım mühendisi arandığı duyurulmuş. Bu ilan Diablo 3'ün Playstation 3 için de hazırlandığı olarak yorumlanabilir.
 
    Blizzard bir an önce Diablo 3'ün çıkış tarihini açıklasın yeter ki, serinin hayranları için şimdilik hangi platforma çıkacağı pek önemli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3 İçin Dövüş Sistemini Elden Geçiren Mod Yayınlandı 27 Eylül Final Fantasy 16'nın PC Sürümü İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 27 Eylül Hayatta Kalma Oyunu Sengoku Dynasty'nin Tam Sürüme Kavuşuyor 27 Eylül Monster Hunter Wilds İçin Başlangıç Rehberi Videosu Yayınlandı 27 Eylül Red Bull Home Ground Geri Dönüyor! 27 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler