Diablo 3'e Necromancer Sınıfı Duyuruldu, Diablo 1 Diablo 3'te Tekrar Hayat Bulacak

05.11.2016 08:11 Gazali Çetinkaya

    Blizzard, dün gece BlizzCon 2016'nın açılış seremonisinde öncesinde de söylenti olarak karşımıza çıkan Necromancer sınıfının Diablo 3'e ekleneceğini onayladı.
 
   Necromancer sınıfı oyuna genişleme paketinin parçası olarak değil ücretli DLC olarak gelecek. Belirtilene göre de Diablo 2'den esinlenen Necromancer'ın 2017 yılı içerisinde oyuna eklenmesi planlanıyor. 
 
 
   Blizzard ayrıca Diablo'nun 20. yılına özel olarak serideki ilk yapımı Diablo 3'e oyun mod olarak getirmeyi planlıyor.
 
   Diablo 3 Anniversary yamasının bir parçası olacak ve yenilenerek sunulacak Diablo 1'in içerisinde oyuncular 16 seviyeye de ulaşabilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler