Diablo III 65 Milyon Oyuncuya Ulaştı

16.05.2022 19:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment, hack and slash aksiyon rol yapma oyunu Diablo III'ün dünya çapında 65 milyon oyuncuyu aştığını duyurdu. 
 
Blizzard, bu yeni dönüm noktası hakkında şunları bildirdi: "Tam olarak 10 yıl önce Diablo'nun üçüncü oyununu piyasaya sürdük. 10 yıllık bir geçmişi geride bırakan yapım, 65 milyondan fazla oyuncuya ulaştı. 
 
Bu dönüm noktasını anmak ve sizlere minnettarlığımız sunmak adına daha önce tanıttığımız Echoing Nightmare modunu kalıcı hale getiriyoruz."
 
Sezon sezon gelen temalardan biri olan Echoing Nightmare zindanı topluluk ve oyuncular tarafından beğenildi ve bundan sonraki süreçte kalıcı hale geldi. Bu zindan içerisinde oyuncular yeteneklerini test edebiliyor ve birçok meydan okuma mücadelesine girebiliyor. Yeni sezon ile beraber bu mod kalıcı hale geliyor ve yepyeni ödüller içeriyor.
 
Diablo III, PC için Mayıs 2012'de, PlayStation 3 ve Xbox 360 için Eylül 2013'te, PlayStation 4 ve Xbox One için Ağustos 2014'te son olarak Nintendo Switch için Kasım 2018'de piyasaya sürüldü. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler