Diablo III Eternal Collection Switch için 2 Kasım'da Çıkacak

13.09.2018 19:27 Gazali Çetinkaya

 
 
Blizzard Entertainment, Diablo III Eternal Collection Switch versiyonunun 2 Kasım'da çıkış yapacağını duyurdu. Oyun Nintendo eShop üzerinde $59.99 fiyattan ön siparişe açılmış bulunuyor.
 
Diablo III: Eternal Collection'da Reaper of Souls, Rise of the Necromancer genişlemeleri ve Diablo III'ün çıkışından sonra eklenen diğer tüm içerikler bulunuyor. Switch versiyonuna özel olarak The Legend of Zelda bonus kozmetik içerikler de yer alacak.
 
Ayrıca Diablo III'ün Switch versiyonu oyunu başkalarıyla oynamak için çeşitli yollar sunacak. Bunlar tek bir Switch'te dört oyuncu ile oynayabilme, dört farklı Switch'te dört oyuncu ile lokal olarak oynayabilme ve online multiplayer. Bulut oyun kaydı da yapılabilecek.
 
Diablo III şu anda PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. Blizzard Entertainment Ağustos ayında yaptığı duyuruda birden fazla Diablo projesi üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler