Diablo IV'ün Açık Betası 2023'ün Başlarında Başlıyor

20.09.2022 14:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Aksiyon rol yapma oyunu Diablo 4 için "Family & Friends" adlı kapalı beta testi şu anda devam ediyor ve oyunun 40 dakikalık oynanış görüntüleri sızdırıldı. Ayrıca Blizzard, yakında bir “Oyun Sonu” Kapalı Betasını başlatacağını duyurdu. Sadece bu da değil Blizzard, ilk Açık Beta testinin 2023'ün başlarında başlayacağını doğruladı.
 
Sızdırılan görüntülere ulaşmak için buraya tıklayın. 
 
Diablo IV, Diablo III'teki olaylardan uzun yıllar sonra; hem High Heavens hem de Burning Hells'in eylemlerinin milyonlarca insanın canına mal olmasının ardından gerçekleşiyor. Oluşan güç boşluğuyla birlikte efsanevi bir isim yeniden ortaya çıkıyor.
 
Diablo IV, türe şekil veren ve ARPG oyuncularının yıllardır severek oynadığı serinin en yeni oyunu. Şeytani yeni özellikler, zorlu görevler ve mutlak bir karanlığa dönüş çalışmalarımızın temelini oluşturuyor. 
 
Blizzard, bu yeni Diablo oyununu 2023'te piyasaya sürmeyi planlıyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo IV Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 7 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler