Diablo Immortal Duyurusu Çok Sayıda Olumsuz Tepki Aldı

04.11.2018 19:57 Gazali Çetinkaya

 
Diablo 3 ile serinin hayranlarının büyük bir kısmını hayal kırıklığına uğratan Blizzard Entertainment oyunculara bir benzerini yeni Diablo oyunu Diablo Immortal ile yaşattı.
 
Blizzard'ın cuma akşamı BlizzCon 2018 açılış seremonisinde iOS ve Android cihazlar için duyurduğu mobil devasa çok oyunculu çevrimiçi aksiyon rol yapma oyunu Diablo Immortal oyuncular tarafından çok büyük olumsuz tepki topladı.
 
Oyunun sinematik duyuru fragmanı çok fazla beğenmeme aldığı için Blizzard videoyu tekrar yükledi ancak fayda etmedi. Şu anda 2 milyonun üstünde izlenen video sadece 12 bin beğeni alırken 369 bin beğenmeme aldı. Oynanış fragmanında da durum benzer. Bunun dışında bu iki videoya çok sayıda olumsuz yorum geldi ve Blizzard çok fazla beğeni alan olumsuz yorumları silmeye başladı. Ancak en çok forumlarda oyuncular duyurudan memnuniyetsizliğini defalarca dile getirdi.
 
Kotaku'ya konuşan Blizzard kurucularında Allen Adham, Diablo Immortal duyurusuna olumsuz tepki geleceğini beklediklerini ancak bu seviyede geleceğini tahmin etmediklerini belirtti.
 
Diablo Immortal sinematik duyuru fragmanına ve oynanış fragmanına buradaki haberden ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler