Diablo Immortal'ın Mobil Sürümü 8 Haftada 100 Milyon Dolar Kazandırdı

28.07.2022 15:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve yayınlanan Diablo Immortal'ın mobil sürümünün sekiz haftada 100 milyon doların üzerinde gelir elde ettiği bildiriliyor. Daha önce oyun içi ödemelerin yer aldığı bu yapım olumsuz eleştirilen hedefi haline gelmiş ve Metacritic'te çok düşük puanlar verilmişti.
 
Perşembe günü mobil pazar firması Sensor Tower tarafından yayınlanan verilere göre Diablo Immortal, eleştirilere rağmen kazanmaya devam ediyor. Blizzard, 23 Temmuz'da Diablo Immortal'ın 20 milyondan fazla kez indirildiğini bildirdi.
 
Diablo Immortal en çok parayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kazanırken bu kazancı Güney Kore ve Japonya izledi. Sensor Tower'a göre Diablo Immortal, Çin'deki ilk iki gününde App Store'da en çok indirilen uygulama oldu. Diablo Immortal, 25 Temmuz'da Çin'de üçüncü en yüksek gelir elde eden oyun oldu. Ardından 26 Temmuz'da en yüksek ikinci gelir elde eden yapım seviyesine ulaştı.
 
Öte yandan Pokémon Go'nun 100 milyon dolar kazanması iki hafta sürdü. Fire Emblem Heroes ise 10 haftada bu rakama ulaştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo Immortal Platformlar: Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler