Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition Hikaye Fragmanı

06.09.2019 18:33 Gazali Çetinkaya

 
Bandai Namco, Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition için yeni bir fragman yayınladı ve fragmanda Complete Edition'a dahil olacak oyunlar Digimon Story: Cyber Sleuth ve Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory'nin hikayeleri kısaca tanıtılıyor.

İki oyunun da tanıtım yazısı:
 

Digimon Story: Cyber Sleuth
 
Her şeyin göründüğü gibi olmadığı EDEN'in dijital cennetine adım atın. Esrarengiz bir yabancı ile karşılaştıktan sonra, bu siber harikalar diyarının içine girin ve kendi diji-tastik maceranıza başlayın.

Gerçek hayat ve siber uzay arasında mahsur kalmış vücudunuzla suçlu hacker grubuna karşı savaşmak için sadık Digimon yoldaşlarınızı tarayın, büyütün ve eğitin.
 
- Anime serisinden 230'dan fazla Digimon ile tanışın.
- Daha güçlü biçimlerin kilidini açmak için sıra tabanlı savaşılan Digivolve'da düşmanlarınızla çarpışın.
- Gerçek ve dijital dünyanın capcanlı ve kapsamlı ortamlarını keşfedin. 
 
Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker’s Memory
 
Klasik Digimon TV dizisine dayanan sıra tabanlı RYO, 2016’nın başarılı oyunu Digimon Story: Cyber Sleuth’un bu devam oyununda Cyberspace Eden’ın dijital dünyasına geri dönün.

Digimon Story: Cyber Sleuth’da yaşanan olaylardan öncesini konu alan hikâyede kendisini çalıntı kimlik davasında bulan, adını temizlemek için bir hacker grubu arasına katılmak zorunda kalan delikanlı Keisuke Amazawa’nın rolünü oynayın.

Cyberspace Eden’ın dünyasında en iyi Digimon eğitimcisi olun, 320’den fazla Digimon’a karşı ya da onların yardımıyla mücadele edin. Masumiyetinizi kanıtlamak ve fiziksel dünyaya geri dönmek için onları eğitmeli ve etkili bir savaş gücüne dönüştürmelisiniz.  

 
Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition 18 Ekim'de Switch ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Digimon Story Cyber Sleuth: Complete Edition Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 18 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler