Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory için İlk Video Yayınlandı

07.04.2017 19:32 Gazali Çetinkaya

 
   BANDAI NAMCO Entertainment Avrupa, geçtiğimiz ay duyurduğu rol yapma oyunu Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory'nin ilk videosunu paylaştı.
 
   Digimon Story: Cyber Sleuth'da yaşanan olayların gizemli arka planını keşfedeceğiniz Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory'de 73'ü yeni olan toplamda 320 Digimon bulunacak. Klasik sıra tabanlı savaş stratejisinin bulunacağı oyunda 18 adet ana görev, 70 civarı da alt görev bulunacak.
 
   Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory bu yıl içerisinde Japonya'da, 2018'de ise Kuzey Amerika ve Avrupa'da çıkış yapacak. Oyun PS Vita ile PS4 sistemleri için geliştiriliyor.
 
   Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory Platformlar: PS4 VITA Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: RPG Çıkış Tarihi: 19 Ocak 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 1 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 3 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 5 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler