Dijital Asistan Cortana'nın Xbox One'a Gelmesi 2016'ya Kaldı

05.10.2015 01:10 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Microsoft, Kasım ayında yayınlayacağı güncellemeyle Xbox One'a çeşitli yenilikler getirecek. Daha önce Cortana'nın da bu yenilikler arasında olacağı söylenmişti ancak firmanın önemli isimlerinden Larry Hryb, Cortana'nın biraz gecikeceğini açıkladı.
 
     Hryb, Cortana'nın hala geliştirilmekte olduğunu ve bu yıl içinde preview kullanıcılarına sunulacağını şu sözlerle belirtti: "Amacımız Cortana'yı bu yılın sonlarında Xbox preview'a eklemek. Ondan sonra 2016 yılında Cortana'yı resmi olarak çıkarmadan önce, verdiği deneyimin sorunsuz olduğundan emin olacağız."
 
     Kasım ayında yayınlanacak güncellemeyle konsolun arayüzünde değişikliğe gidilecek ve geriye uyumluluk sistemini destekleyen daha fazla oyun konsola gelecek. Firma güncellemenin  tüm detaylarını paylaştığında sizlere aktaracağız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler