"Dijital Dağıtım Olmasa PC'ye Oyun Yapmazdık"

Arma 3 görsel olarak da oldukça başarılı olacak gibi görünüyor
14.06.2011 17:27 Alkan Adakaner


     Operation Flashpoint serisinin yaratıcısı olan ve şu sıralar Arma serisine odaklanan Bohemi Intractive'den Marek Spanel, PC'deki dijital satışların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Spanel'in sözleri şu şekilde:
 
"Eğer dijital dağıtım olmasaydı, PC için oyun geliştirmeye devam etmezdik"
 
     PC oyunculuğuna her zaman destek veren ve şu sıralar ARMA 3'ü yine PC'ye özel hazırlayan Bohemia Interactive yetkililerinin bu kadar net konuşmasının nedeni tabi ki korsan oyunculuk. Dijital dağıtım her ne kadar korsanın önüne geçemese de masrafların azalması ve satışların bu platformda iyi olması geliştiricileri mutlu ediyor.
 
    Bu arada Bohemia Interactive'in Arma 3'ü 2012 yılının yaz aylarında çıkarması bekleniyor. Serinin hayranları bakalım istedikleri gibi bir oyunla karşılaşacaklar mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
ArmA 3 Platformlar: PC Geliştirici: Bohemia I. Studio Dağıtıcısı: 505 Gamestreet Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 2 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 2 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 3 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 4 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler