Dino Crisis ve Onimusha Serilerine Ne Oldu?

03.08.2010 12:06 Alkan Adakaner


 
     Dino Crisis ilk iki oyunuyla Playstation One'da Capcom'un adını en iyi duyuran oyunlar arasında yer alıyordu. Özellikle ilk oyun içerdiği korku unsurları ile Resident Evil'ın dinozorlu hali olarak olarak görülüyordu. Dino Crisis 2 ise içerdiği aksiyon unsurlarıyla yine PS1 sahiplerinin gönlünü fethetmeyi kolaylıkla başarmıştı. O oyunu kaç kez bitirdiğimi ben de hatırlamıyorum.
 
    Xbox'a özel olarak 2003 yılında piyasaya çıkan Dino Crisis 3 ise birkaç saat oynayıp bir köşeye atmak zorunda kaldığım bir oyun olarak tam bir hayal kırıklığıydı. Oyunun bu kadar kötü olmasının nedeni hiç kuşkusuz geliştiricisinin değişmesiydi.
 
     Capcom'un diğer ünlü serisi ise Onimusha'ydı. Dino Crisis kadar eski olmayan Onimusha Playstation 2'nin en iyileri arasındaki yerini rahatlıkla aldı. İlk 3 oyunuyla mükemmel başarılar yakalayan ve oyuncuların hayranlığını kazanan bu seri daha sonraki oyunları ile hayal kırıklığı yaşattı. En son 2006 yılında bir oyunuyla karşımıza çıkan Onimusha serisinden neredeyse 5 yıldır haber yok.
 
     Yoluna yepyeni serilerle devam eden Capcom yeni Dino Crisis ve Onimusha oyunları ile tekrar karşımıza çıkar mı? Açıkçası eskisi kadar ümidimin kalmadığını söylemeliyim, ama Capcom bu serilerin bitmediğini söylüyor.
 
      Capcom yetkililerinin "Dino Crisis ve Onimusha efsanelerine ne oldu?" sorusuna verdikleri " Bu iki seri hala yaşıyor ve dinleniyorlar" yanıtı umut verici. Anlaşılan Capcom bu iki serinin kötü olan son oyunlarını unutturmak istiyor. Ne demişler "Zaman herşeyin ilacıdır"
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Yorumlar 43 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler