Dirt 2 ile Rally Günleri

Turnuva'da birinci olan yarışmacı Logitech Driving Force ile oyunun keyfine daha çok varabilecek.
29.09.2009 22:19 Ersin Kılıç

Logitech'in desteğini de alan Aral, geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkan Colin McRae : Dirt 2 için turnuva düzenliyor. Turnuvada dereceye giren ilk üç yarışmacı için ödüller de var.
 
"Muhteşem bir yarışa hazır mısınız? 3–4 Ekim 2009 tarihlerinde yapılacak olan Dirt 2 turnuvası pistleri sallamak isteyenler için Aral tarafından ve Logitech desteğiyle düzenleniyor.

3 Ekim’de Electroworld Viaport, Bimeks Teknoport, Media Markt Meydan, Media Markt 212, Teknosa Profilo ve 4 Ekim’de Electroworld Capacity, Bimeks İzmir Forum, Media Markt Optimum, Teknosa Ankamall, Teknosa Cevahir noktalarında yapılacak olan turnuvada dereceye giren oyunseverlere birbirinden değerli hediyeler armağan edilecek.
 
Satış noktalarından temin idelecek katılım formlarını doldurup teslim edenlerin katılabileceği turnuvada, her turnuvanın birincisine – Logitech® Driving Force™ GT Direksiyon ve Dirt 2 PS3 oyun, ikinciye: Dirt 2 PS3 oyun, üçüncüye: Dirt PC ve Grid PC oyun hediye edilecek."
 
Basın Bülteni
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Colin Mcrae: Dirt 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Dk önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 26 Dk önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 27 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler