Dirt 3: Complete Edition Duyuruldu

09.02.2012 15:39 Levent Polater

 
    Codemasters, DiRT 3 Complete Edition'ı resmi bir biçimde duyurdu. Geçtiğimiz seneye yarış oyunu dalında damgasını vuran Dirt 3'ün bu özel sürümünde 25 Euro değerinde extra içerikler bulunacak ve 39.99 Euro'ya satışa çıkacak.
 
    9 Mart'ta satılacağı kesinleşen oyunda yeni araçlar ve 12 yeni pist yer alacak ve Dirt 3 keyfiniz daha da genişleyecek. EGO Engine motoru ile geliştirilen Dirt 3, karlı ve yağmurlu hava koşullarının yanısıra çamurlu zorlu pistlerde gerçeğe çok yakın bir oynanış deneyimi sunmasıyla övünüyor.
 
    Dirt 3: Complete Edition ile ilgili ekran görüntüleri ve kapak resimleri de yayınlandı. Aşağıdan bunlara göz atabilirsiniz:
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler