Dirt 3, Serinin Sonu Olacak

09.08.2010 23:53 Gökhan Yılmaz

 
     2007 yılında çıkan Dirt ile beğenileri toplayan Codemasters, oyun dünyasından aldığı 8 ve üzeri puanlarla devam oyunu yapması gerektiğinin farkına varmıştı. 2009 yılında ise çamurlu pistlere geri dönüş yapan Dirt, artık bir seri haline geleceğinin müjdesini vermişti. İlk oyundan daha başarılı bulunan Dirt 2'den 2 sene sonra, yani 2011'de çıkacak Dirt 3 ile bu seriye son verilecek. Codemasters'ın açıklamalarına göre Dirt serisi üçleme olarak planlanmış ve seneye çıkacak oyun ile sonlanacak. Başka bir seri ile devam edip etmeyeceklerini zaman gösterecek.
 
     Diğer yandan yapımcı ekip, Dirt 3 ile birlikte yeni eklecenek özelliklerden kısaca bahsetti. Seriye eklenecek multiplayer split screen sayesinde arkadaşlarınızla aynı ekranı bölerek yarışabileceksiniz. Bunun haricinde 30 saniyelik tekrar sahnelerini YouTube'a yükleme gibi opsiyonlarınız bulunacak. Facebook, iPhone / iPad gibi popüler platformlar için klanlar kurup turnuvalar düzenleyebileceğiniz yazılımlar bulunacak.
 
     Dirt 3, içereceği 50 araç ve 100 farklı rota ile bir önceki oyunlardan daha fazlasını vadediyor. 2011 model araçları kullanmanın keyfini çıkartırken, geliştirilmiş oyun motoru ve grafikleri sayesinde rally'nin sınırlarını zorlayacaksınız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 28 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 1 Saat önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 1 Saat önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler