Dirt 3'te Kar Üstünde Yarışmak

Dirt 3'te daha fazla rally yarışı olacak
26.03.2011 10:39 Alkan Adakaner


      Codemasters, Dirt 3'ün iki yeni ekran görüntüsünü yayınladı. Bu görüntülerde karlı bir piste göz atıyoruz. Daha önce genellikle daha sıcak bölgelere ait görüntüler ve videolar yayınlanmış. Son olarak da Kris Meeke'nin Kenya performansına şahitlik etmiştik.
 
      24 Mayıs'ta piyasaya çıkacak oyun gelişmiş görsellerin yanı sıra "gymkhana" adlı bir oyun moduna sahip olacak. Ayrıca bölünmüş ekran ve kokpit kamera açısı da oyuna eklenecek.
 
      PC, Playstation 3 ve Xbox 360 için çıkacak oyunun Colin McRae adını taşımayacağı daha önce Codemasters tarafından açıklanmıştı.

 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler