Dirt 4, 'Hardcore' Kesime Hitap Edecek

23.05.2012 19:57 Samet Konuksal


     Ralli yarışını severlerin bir numaralı serilerinden Dirt serisi, şu sıralar Dirt: Showdown ile daha arcade bir tarza yöneliyor. Fakat Codemasters Racing, ciddi yarışları sevenleri seriden soğutmak istemiyor.
 
     IncGamers'a konuşan Codemasters Racing'den Iain Smith, ciddi yarış seven oyunculara Dirt 4 ile tekrardan döneceklerini dile getirdi. Konuyla ilgili Smith, "Paul Coleman Dirt: Showdown için bile gerçek ralli yarışçılarıyla çalıştı. Şimdiye kadar gördüğüm en büyük ralli hayranı kendisi. Dirt 4 ile gerçek ve ciddi ralli sevenlere geri döneceğiz ve ralli deneyimini bir üst düzeye çıkaracağız." sözlerini söyledi.
 
     Dirt 4'ün ne zaman çıkacağı veya nasıl olacağı konusunda cevap vermeyi kabul etmeyen Iain Smith, "Bunlara cevap veremem fakat Dirt 4'ün geleceğini söyleyebilirim." şeklinde konuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 4 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler