Dirt: Showdown Duyuruldu!

12.12.2011 13:55 Ersin Kılıç


      Yarış oyunları denince akla gelen ilk firmalardan biri olan Codemasters, Dirt serisi ile özlenen Ralli atmosferini yaşatmaya devam ediyor. Serinin önceki oyunları ile yarış severleri kıyasıya bir mücadeleye iten firma, Dirt: Showdown ile birlikte kaza ve parçalanmalar ile dolu arena oynanışına dönüyor.
 
     Oyunun ilk videosuna baktığımızda ilk dikkatimizi çeken açıkçası müzik oluyor. Serinin tüm oyunlarında başarılı müziklere imza atan Codemasters, anlaşılan yeni oyunda da kulaklarımızın pasını silecek. CGI olarak hazırlanan oyunun videosu ise oynanış hakkında gerekli bilgiyi veriyor diyebiliriz.
 
     Dirt 3 ile çok daha ön plana çıkan Arena modu, Dirt: Showdown'un da ana temelini oluşturacak. Offline ve split screen dışında 8 kişiye kadar online desteği de sunacak olan oyunda tıpkı Dirt 3'teki Demolition modu gibi arena modları ile karşılaşacağız. Mayıs ayında PS3, Xbox 360 için çıkacak olan ve Autolog benzeri bir sisteme de sahip olacak oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3714]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT: Showdown Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Code Monkeys Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler