Dirt: Showdown'a Motorsikletler Gelebilir Mi?

Dirt serisine gelebilecek motorsikletin pek de temiz olmasını beklememek gerek.
10.05.2012 16:04 Erkut Köse

 
   Dirt Showdown'ın çıkışına sayılı günler kala, bir oyun sitesi ile röportaj gerçekleştiren Dirt serisinin direktörü Clive Moody, iki tekerlekli araçların oyuna eklenme ihtimali üzerine de bazı yorumlarda bulundu.
 
   Bu tip bir istekle çok sık karşılaştıklarını dile getiren Moody, Codemasters ekibinin daha çok arabalar konusunda uzmanlaştığını belirtti. Ancak motorsikletlerin oyuna eklenmesi için yine de bir açık kapı bıraktığını şu sözlerle dile getirdi: "Asla  asla dememek gerek. Stüdyo şu an arabalar üzerine yoğunlaşsa dahi belki ileride motorsiklet fiziklerini ve sürüşünü oyuna yansıtabiliriz"
 
   Böylesine eğlenceli bir yarış oyununda motorsikletlerin de bulunması oldukça heyecan verici bir deneyim olabilir. Ancak Codemasters'ın daha önce oyunlarında bu tip bir araç kullanmaması da dikkat çekiyor. Belki de Dirt: Showdown için bir DLC halinde yayımlanabilir, ne dersiniz?
 
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT: Showdown Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Code Monkeys Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler