Disc Jam 8 Şubat'ta Switch'e Geliyor

15.01.2018 22:33 Gazali Çetinkaya

 
   Nintendo eShop üzerinde yapılan listelemeye göre, Disc Jam 8 Şubat'ta Switch için çıkış yapacak. $14.99 fiyat ile satışa sunulacak oyun Switch'te 1.1 gigabyte boş alan istiyor ve dört oyuncuya kadar online ve local wireless desteği sunuyor.

   Disc Jam ilk Mart 2017'de PlayStation 4 ve PC için çıkmıştı. 
   

   Sizin ve yanan bir Frizbinin arasında sadece bir ağın olduğu geleceğin sporunda gerçek bir şampiyon olun.

   Yapmanız gereken tek şey diski kendi sahanızdan, özellikle gol bölgesinden uzak tutmak. Peki bunu nasıl yapacaksınız? Bu tamamen size kalmış. Falso vermekte ustalaşın ve diski sıçratarak yüksek metalik duvarların ötesine gönderin, gücünüze güç katın ve bir titanın durdurulamaz kuvvetiyle diski fırlatın ya da diski alçakta tutarak basit bir stratejide oynayın ve rakibinizi hazırlıksız yakalayın.

   Hangi taktiği seçerseniz seçin zamanlama çok önemli olacak: Keskin atışlar yapmak dönüş gücünüzü ve falso yeteneğinizi artırır, mükemmel bir fırlatış ise bu yüksek hızlı diski ateşler, her başarılı tutuşta da dönüş hızı artar.

   Her şeyden önemlisi ruhsuz bir süper yıldız olmayacaksınız. Yani büyük kazanın, sayıları toplayın, tonlarca görünüm ve sayısız özelleştirme seçenekleriyle müthiş yeni kıyafetlerin kilidini açın.

   Profesyonellerle oynamaya hazır mısınız?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disc Jam Platformlar: PC PS4 Geliştirici: High Horse Entertainment Dağıtıcısı: High Horse Entertainment Tür: Spor Çıkış Tarihi: 8 Şubat 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler