Discord Oyun Mağazası Açıldı

16.10.2018 22:00 Gazali Çetinkaya

 
Discord oyun mağazası bugün itibarıyla beta halinde tüm kullanıcıların erişimine açıldı.
 
Steam'de ve diğer birçok dijital oyun mağazasında olduğu gibi, Discord mağazasında da oyuna biçilen fiyatı verip satın alabiliyorsunuz, şimdilik kütüphane epey kısıtlı sadece 19 oyun mevcut. Bunun dışında bir abonelik sistemi de var. Şu anda kütüphanesinde 60 oyun bulunan ve zamanla yeni oyunların ekleneceği Nitro adı verilen bu abonelik sistemi aylık $9.99, yıllık ise $99.99.
 
Önemli bir başka özellik ise bazı bağımsız oyunların belli bir süre Discord'a özel kalacak olması. Örneğin Sinner: Sacrifice for Redemption, At Sundown, King of the Hat, Minion Masters tam sürümü ve Bad North oyunları şu anda Discord mağazasında çıkmış durumda ve Steam, GOG gibi diğer PC platformlarına yaklaşık olarak 90 gün sonra gelecek.
 
Discord oyun mağazasına buradan göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 30 Dk önce Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 1 Saat önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Saat önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler