Disgaea 3: Return'den Yeni Bilgiler

Disgaea 3 oldukça başarılı karakter tasarımlarına sahip
11.10.2011 21:20 Alkan Adakaner

 
     Playstation 3'ten Vita'ya uyarlanan Disgaea 3: Return'den yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu defa oyunun kontrol yapısı ile ilgili bazı açıklamalar yapıldı. Playstation Vita'ya özgü bir kontrol şeması ile karşı karşıyayız.
 
     Nippon Ichi'nin açıklamalarına göre dokunmatik ekran ve arkadaki dokunmatik panel sayesinde haritayı döndürebilecek veya görüntüyü farklı bölgelere kaydırabileceğiz. Ayrıca yeni tepe kamerası ile haritayı daha iyi görmemiz sağlanacak.
 
     Disgaea 3: Return ayrıca Vita'nın konumsal bilgi yeteneklerinden de yararlanacak. Örneğin gerçek dünyada Vita'nızla birlikte hareket ettiğinizde bu size daha fazla yetenek puanı ve Mana kazandıracakmış. Gerçekten ilginç bir sistem olacağı kesin.
 
     Geliştirici firma bunların yanı sıra herkesin derecesine ulaşabileceğimiz bir sistem üzerinde de çalışıyormuş. Anlaşılan oyunun Vita sürümü de JRPG oyuncuları tarafından zevkle oynanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disgaea 3 Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: Nıppon Ichi Software Dağıtıcısı: NIS America Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 16 Dk önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 3 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 4 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 4 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler