Disgaea 7 PS5, PS4 ve Switch için Duyuruldu

23.08.2022 14:49 Mehmet Tandoğan

 
 
Nippon Ichi Software, PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için strateji rol yapma serisinin en son oyunu Disgaea 7'yi duyurdu. Oyun, 26 Ocak 2023'te Japonya'da piyasaya sürülecek.
 
Disgaea, iblislerin, meleklerin, kahramanların ve kötü lordların çılgına döndüğü Netherworld'de geçen bir strateji RPG serisi. 2003'te ilk oyunun piyasaya sürülmesinden bu yana birçok şeyi yapmanıza izin veren oyun sistemi tekrar oynanabilirliği sayesinde hayranlar tarafından tercih edildi ve Nippon Ichi Software'in temel franchise'ı olarak kaldı. 
 
Disgaea 7'de hikaye, Japon kültüründen ilham alan “Hinomoto Netherworld Cluster” adlı bir dünyada geçiyor. Kahramanlarımız, kaybettikleri Bushido'yu geri kazanmak için dünya çapında bir mücadeleye atılıyor. Takehito Harada tarafından tasarlanan birçok karakter bu oyunda ortaya çıkıyor ve oyun sistemleri elden geçiriliyor.
 
İsim: Disgaea 7
Çıkış Tarihi: 26 Ocak 2023 (Japonya)
Tür: Strateji RPG
Platformlar: PlayStation 5, PlayStation 4, Switch
Yönetmen: Shunsuke Minowa
Karakter Tasarımı: Takehito Harada
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disgaea 6 Complete Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: NIS America Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 28 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Dk önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler