Dishonored Aslında 1600'lü Yıllarda Geçecekmiş

1666 yılının Londra'sı...
19.10.2012 14:50 Erkut Köse


   Ekim ayının ilk haftalarında piyasaya sürülmesiyle birlikte büyük bir yankı uyandıran ve gerek oyunculardan, gerekse inceleme sitelerinden üst seviye puanlar almasını bilen Dishonored ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı.
 
    Normalde 1900'lü yılların Londra'sında geçen oyunun ilk çalışmalarında daha eski tarihlerde geçmesinin planlandığı belirtildi. Arkane studios'un sanat direktörü Sebastien Mitton, ilk konsept çalışmalarında 1666 yılının esas alındığını ve Londra'nın ona göre çizildiğini dile getirdi.
 
    Görünen o ki Arkane daha sonradan bu fikri değiştirme gereği duymuş. Ancak o yıllarda geçen bir oyun olsa da yine de başarılı bir yapımla karşılaşmamız işten bile değilmiş.
 
    Peki sizce böyle mi daha iyi, yoksa bahsedildiği gibi daha eski çağlarda geçmesi daha mı güzel olurdu?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision, Hikaye Odaklı Oyunlar İçin Elsewhere Stüdyosunu Kurdu 1 Saat önce MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 13 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler