Dishonored'ın 1.2 Güncellemesi Yayınlandı

Dishonored bu yılın sürprizlerinden biri oldu
05.12.2012 09:08 Alkan Adakaner


      Bethesda Software ve Arkane Studios'un beğenilen oyunu Dishonored'ın yeni güncellemesi Playstation 3, Xbox 360 ve PC için yayınlandı. Bu güncelleme sayesinde oyundaki bir çok sorun gideriliyor.
 
    Bu güncelleme sayesinde artık oyunu birden fazla ekranda oynayabileceğiz ve Steam kapalıyken bile oyunu kayıt etmede herhangi bir sorun yaşanmayacak. Oyundaki bazı donma sorunlarının da çözüldüğü güncelleme, bazı kaplama ve yükleme sorunlarını da ortadan kaldırıyor.
 
    Eğer hala Dishonored'ı oynamadıysanız bu güncellemeyi kaçırmamanızı öneriyoruz. Oyunun en güzel yerinde çok nadiren ortaya çıkan bir hatanın ne kadar sinir bozucu olduğunu herkes çok iyi bilir.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 3 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 4 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 4 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 4 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler