Dishonored'ın Oynanış Süresi Belli Oldu

18.06.2012 09:19 Tunahan Başol


     Bethesda'nın blog sayfasında, Dishonored'ın kreatif direktörlerinin yaptığı açıklamayla beraber oyunumuzun oynanış süresi de belirlendi.
 
     Harvey Smith ve Rafael Colontonio bu konu hakkında, "Oynanış tarzı burada çok önemli. Eğer doğrudan oyunun sonuna ulaşmak isterlerse bu 12-14 saat sürer." ifadesini kullanıdı. Ayrıca oyunu tamamen bitirmek isteyenlerin de bunu 2 katı sürede yapabilecekleri söylendi.
 
     Arkane Studios bu açıklamada mana kullanımını da detaylandırdı ve az miktarda rejenere olacağını söylendi. Ancak oyuncuların büyük bir büyünün ardından Piero's Spiritual Remedy adında bir iksir kullanarak dolum hızını artırabileceklerini eklediler. Karakterimizin de 6 aktif ve 4 pasif özelliğe sahip olduğu da bu açıklamada belirtildi.
 
     Oynanış süresi günümüz oyunlarına göre iyi düzeyde diyebiliriz. Karakter özelliklerini de oyunu oynamadan bilmek mümkün değil gibi gözüküyor. Dishonored, PC, PS3 ve Xbox 360 için 20 Ekim'de çıkışını yapacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 Satışlarının 200 Milyona Ulaştığı Açıklandı 23 Dk önce Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 4 Saat önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 5 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 5 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler