Dishonored'ın İlk Oynanış Videosu Bu Perşembe!

27.05.2012 14:14 Levent Polater

 
    Bethesda'nın bir anda 2012'nin en beklenilen oyunlarından biri hâline getirmeyi başardığı Dishonored için şimdiye dek ilk duyuru videosunu yani CGI sahnelerine göz atmıştık ve oldukça etkilendiğimizi söylemeliyiz.
 
    Şimdi oyunun E3'ten önce ön gösteri şeklinde yeni bir videosunun gösterileceğini öğreniyoruz. Hem de bu video, çok da merak ettiğimiz biçimde "Oyun İçi" olacak. Bu Perşembe günü, tarihler 31 Mayıs'ı gösterdiğinde herkes Dishonored'ın yeni oyun içi videosuna göz atma şansı bulacak.
 
    Spike TV tarafından yayınlanacak olan bu oynanış videosunda Dishonored'ın ana hatlarıyla genel oynanış dinamiklerini görme şansını elde edeceğiz. Şimdiden sabırsızlanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 12 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler