Dishonored'ten 4 Yeni Görsel

Tasarımlar bir hayli ilginç..
18.08.2011 00:44 Ersin Kılıç


     Arkane stüdyosunun Bethesda'nın da desteğini alarak geliştirdiği Dishonored için yeni görseller gelmeye devam ediyor. Biz oyunun oynanış videolarını bekleye duralım, GamesCom fuarından oyun için dört yeni ekran görüntüsü yayınlandı.
 
     Oyunun bu yeni ekran görüntülerine baktığımızda bizi bazı ip uçlarının beklediğini görüyoruz. Ekran görüntülerinde yönlendireceğimiz karakter olan Corvo'yu imparatorluk askerlerine karşı dururken görüyoruz. Özellikle ayaklarında ilginç bir cihaz bulunan imparatorluk askerleri bizi bir hayli zorlayacağa benziyor.
 
     Bu görüntülerde asıl dikkat çeken nokta ise Corvo'nun elinde bıçak ile bir kadının arkasından gitmesi olmuş. Etrafın blur efektine sahip olması da Corvo'nun bir şeyi hatırladığını gösteriyor olabilir.  Hatırlarsanız oyunun ilk detaylarında Corvo'nun hain damgası yiyeceğinden bahsedilmişti. Bu yeni görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler