Disintegration Kapalı ve Açık Beta Tarihleri Açıklandı

15.01.2020 23:16 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici V1 Interactive, bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunu Disintegration'ın kapalı beta ve açık beta tarihlerini duyurdu.

Kapalı beta 28 ve 29 Ocak tarihleri arasında PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde düzenlenecek. Beta testi her bir gün için Türkiye saati ile 19:00'da başlayıp 10:59'a kadar sürecek. Oyunun resmi websitesi üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz.

Açık beta 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde düzenlenecek.
 
Beta testleri oyunun üç çok oyunculu modundan ikisini içerecek.
 
Bu modlardan ilki Retrieval. İki raund şeklinde oynanacak Retrieval'da bir takım bir noktaya yük taşımaya çalışacakken rakip takım savunma yapacak. İkinci mod Control'de ise oyuncular belli noktaları ele geçirmeye ve elinde tutmaya çalışacak. 
 
Disintegration 2020'de çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disintegration Platformlar: PC Geliştirici: V1 Interactive Dağıtıcısı: Private Division Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler