Disintegration'dan Gamescom 2019 Özel Oynanış Fragmanı

20.08.2019 00:09 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz aylarda küçük bir teaser ile duyurulan Disintegration, boy göstereceği platformlar ve çıkış tarihi açıklandı. Ayrıca 2 dakikalık da oynanış fragmanı yayınlandı. 
 
Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise V1 Interactive'in yaptığı Disintegration, 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürmesi planlanıyor. Oyunun hem hikaye hem de çok oyunculu bir modu olacak. Oyunun tanıtım yazısını ve Gamescom 2019 için özel paylaşılan oynanış fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Dünya’nın yakın gelecekte iklim değişiklikleri, aşırı nüfus, yiyecek kıtlığı ve küresel bir salgın, ulusların yok olma eşiğine gelmelerine sebep oldu. Bilim adamları ise, insan beyninin çıkarıldığı ve cerrahi olarak robotik bir armatürün içine yerleştirildiği bir araç kullandı; sürecin bilinen ismi, Integration. Bu sürecin kaçınılmaz krize bir çözüm olması gerekiyordu.
Integration sırasında Romer adında bir Entegre karakteri oynuyorsunuz. O isyancılardan birisi. Rayonne tarafından yasaklanan kişilerden sadece birisi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disintegration Platformlar: PC Geliştirici: V1 Interactive Dağıtıcısı: Private Division Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 14 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler