Disintegration'ın Retrieval Adlı Çok Oyunculu Modundan 16 Dakikalık Oynanış Videosu Paylaşıldı

25.01.2020 00:06 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını Private Division'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise V1 Interactive'in yaptığı Disintegration'ın Retrieval adlı çok oyunculu modundan 16 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı. Aşağıda izleyebileceğiniz bu videonun, oyunun geliştirme aşamasının erken safhalarından alındığını belirtelim. İzleyeceğiniz video, oyunun son hali değildir.
 
The Retrieval çok oyunculu modu Halo'nun Assault moduna benziyor. Oyun iki takımdan oluşuyor birisi hücum, diğeri savunma. Hücum takımı, haritanın ortasında bulunan iki çekirdekten birini alıp belirlenen bölgeye teslim etmesi gerekiyor. Savunma takımı ise bu iki çekirdeği korumakla görevli. 
 
Disintegration'ın, 2020 yılında PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Disintegration Platformlar: PC Geliştirici: V1 Interactive Dağıtıcısı: Private Division Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler