Disney, Black Widow için Yeni Bir Vizyon Tarihi Planlıyor

16.09.2020 13:04 Özgür Eroğlu

 
Disney'in hazırladığı Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminin ilk filmi olacak olan Black Widow'un yeniden ertelenebileceği söylentisi geçtiğimiz haftalarda çıkmıştı.
 
Şimdi ise bu söylentiler gerçekleşti. Resmi olarak film henüz ertelenmedi, ancak Variety'nin raporuna göre Disney şu anda Black Widow filmi için yeni bir vizyon tarihi arıyor.
 
Black Widow'un ertelenmesi büyük ihtimalle tüm Marvel fillerini de etkileyecek. Bu yüzden Disney şu anda tüm filmler için yeni bir takvim hazırlıyor olabilir. Yakın zamanda Disney yeni tarihi veya tarihleri duyuracaktır.
 
Şu an için filmin vizyon tarihi 6 Kasım. Filmin yönetmenliğini Cate Shortland üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Scarlett Johansson, Florence Pugh, Rachel Weisz, David Harbour ve William Hurt bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler