Disney Classic Games Collection Duyuruldu

24.09.2021 11:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Nighthawk Interactive,  Disney Classic Games Collection: Aladdin, The Lion King ve The Jungle Book'u PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Steam üzerinden yayınlayacağını duyurdu. Collection sürümü bu sonbaharda çıkış yapacak.
 
Disney Classic Games: Aladdin ve The Lion King'in fiziksel veya dijital sürümlerine sahip olan kullanıcılar, indirilebilir içerik paketi "The Jungle Book and MORE Aladdin"i satın alarak Disney Classic Games Collection: Aladdin, The Lion King ve The Jungle Book'a yükseltebilirler.
 
Disney Classic Games Collection, tüm zamanların en sevilen klasik Disney oyunlarının en yeni ve en iyi derlemesidir. Bu sürüm, Disney Classic Games: Aladdin ve The Lion King'i YEPYENİ “The Jungle Book and MORE Aladdin Pack” ile birleştiriyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler