Disney, Ignition'ın Sahibi Olabilir

El Shaddai 9 Eylül'de piyasaya çıkacak
28.07.2011 09:06 Alkan Adakaner


    Walt Disney Company, Ignition Entertainment'in bağlı olduğu şirket olan UTV Software Communications'ın hisselerinin tamamını satın almak için harekete geçti. Bu şirketin %50.4'üne sahip olan Disney hisselerin diğer kısmı için 454 milyon dolarlık bir teklifte bulundu.

    Aslında Disney, UTV'nin Bollywood filmleri ve TV şovları ile ilgileniyor, ama bu satın alma işlemi gerçekleşirse son olarak El Shaddai adlı oyunu ile karşımıza çıkan Ignition Entertainment de Disney'in çatısı altında faaliyet gösterecek.

    Ignition Entertainment bir süre önce bütün geliştirici stüdyolarıı kapattığını açıklamıştı. Firma bundan sonra sadece yayıncı olarak oyun dünyasında boy gösterecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
El Shaddai: Ascension Of The Metatron Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ignition Tokyo Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Dk önce Stratejinin Öncüsü: Command & Conquer Serisinin Oyunları 13 Dk önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 2 36 Dk önce Dövüşün Efsanesi: Street Fighter Video Oyunu Serisinin Yolculuğu 1 Saat önce Devasa Canavarların Dünyası: Monster Hunter Serisinin Efsanevi Yolculuğu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler