Disney , Marvel'ı Satın Alıyor !

Örümcek Adam , Demir Adam , X-Men , Kaptan Amerika ve diğer Marvel karakterleri , bundan böyle Disney çatısı altında boy gösterecek.
31.08.2009 19:28 İhsan Aktı

Evet , yanlış duymadınız. 5000'den fazla çizgi roman karakteriyle sayısız kitlelere ulaşan ve beğenilerini kazanan Marvel , Disney ailesine katılıyor.

Bugün yapılan açıklamada sembolleşmiş çizgi roman firması Marvel Entertaintment'ın 4 milyar dolar karşılığında Walt Disney şirketi tarafından satın alınması konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Büyük yankı uyandıran bu anlaşma sonucu her iki taraf da duyduğu memnuniyeti dile getirirken , Activision, Sega, THQ.. gibi firmalar tarafından hazırlanan çeşitli Marvel oyunlarının geleceğinin bu anlaşmadan nasıl etkileneceği ise merak konusu.

kaynak

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 1 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 3 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler