Disney'in 16bit Klasikleri Alaaddin, The Lion King ve The Jungle Book GOG'a Geldi

04.08.2016 18:12 Tunahan Safdır

 
     Disney'in 16bit dönemindeki klasikleri Alaaddin, The Lion King ve The Jungle Book artık GOG üzerinden erişilebilir hale geldi.
 
     Oyunların herhangi bir şekilde "Remaster" veya "HD Remake" olmadığı belirtilirken sadece günümüz işletim sistemleriyle uyumlu bir şekilde çalışacak hale getirildikleri belirtildi. Bu haliyle oyunlar orijinaline sadık kalınarak 16:9 ekranda etrafları oyuna göre tasarlanmış bir çevre içerisinde yine 4:3 şekilde oynanıyor ve güncel Linux, Mac ve Windows işletim sistemlerini destekliyor.
 
     Eğer nostalji yapmak ve bu oyunlarla eski anıları yad etmek isterseniz oyunlara GOG.com üzerinden şu an için geçerli %10 indirimle birlikte 8.99$'dan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
İndirimler Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bağımsız Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler