Dissidia D.Final Fantasy'den Aeris'li Görüntüler

Aeris ve Cloud
28.01.2011 13:41 Ersin Kılıç


     ilk oyundan çok daha iyi bir sistem ve daha iddialı bir karakter listesi ile karşımıza çıkmaya hazırlanan Dissidia Duodecim Final Fantasy için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
     Bu ekran görüntülerinde Final Fantasy 7'nin unutulmaz karakterlerinden biri olan Aeris'e de yer verilmiş. Ekran görüntülerinden birisinde Sephiroth ve Cloud'un karşılaştığı ve Aeris'in de Cloud'a yardımcı karakter olarak dövüşe katıldığı gözüküyor. Diğer görüntülerde ise başta Tidus ve Yuna olmak üzere bir çok karakteri görebiliyoruz.
 
     Avrupa çıkışı açıklanmamasına rağmen 22 Mart'ta Amerika'da çıkacak olan oyunun bu yeni görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dissidia Duodecim Final Fantasy Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 29 Dk önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 2 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 4 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler