Dissidia Duodecim FF'nin Uzun Tanıtım Videosu

08.10.2010 14:50 Ersin Kılıç


     Final Fantasy karakterlerini karşı karşıya getiren Dissidia Final Fantasy'nin yeni oyunu Dissidia Duodecim FF için yeni tanıtım videosu yayınlandı.
 
     Geçtiğimiz ay duyurusu yapılan oyunun ilk videosu Tokyo Game Show 2010 fuarında gelmişti. Bugün yayınlanan yeni video ise fuardaki videonun uzatılmış versiyonu. Dört dakikadan daha uzun süren bu videoda başta Lightning olmak üzere, Tidus, Zidane, Jecth, Kuja, Squall, Cloud, Sephiroth, Tifa ve Kefka gibi serinin bir çok ünlü karakterine yer verilmiş. Tanıtım videosunun büyük bir çoğunluğu ise oynanış sahnelerini içeriyor.
 
     2011 yılında PSP için özel olarak çıkışını yapacak olan oyunun bu tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

 
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dissidia Duodecim Final Fantasy Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler