Dissidia Final Fantasy'nin Devamı Gelebilir

18.03.2010 11:36 Ersin Kılıç


 
     Milyonlarca hayran kitlesi bulunan Final Fantasy serisinin son oyunlarından biri olan Dissidia : Final Fantasy'nin ikinci oyunu gelebilir.
 
     Square Enix'in Twitter sayfasında bir söyleşisi yayınlanan firmanın en önemli isimlerinden tetsuya Nomura, bu söyleşide Dissidia : Final Fantasy'nin devamı için bir proje olduğunu ve üzerinde çalıştıklarını belirtmiş.
 
     Final Fantasy serisinin en farklı yapımlarından biri olan oyunda FF1 ve FF10 arasındaki oyunlardan karakter bulunuyordu. iyilerin ve kötülerin mücadelesi farklı bir dövüş tekniği ile PSP için özel olarak çıkmıştı.
 
 Kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dissidia Final Fantasy Platformlar: PSP Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler