Divinity: Original Sin 2'nin İçeriği Giderek Artıyor

11.09.2015 14:53 Tunahan Başol


     Divinity: Original Sin 2'nin Kickstarter kampanyası bildiğiniz gibi hızlı bir şekilde devam ediyor. Oyuna yapılan bağışların artmasıyla daha önce oyuna ikinci bir yetenek ağacı ve ırk getiren Larian Studios, yeni içerikleri detaylandırdı.
 
     Şu an 1.4 milyon dolara çok yaklaşan kampanyaya verilecek destek arttıkça eklenecek yeni içerikler şu şekilde:
 
     1,650,000$ - Resmi mod aracı
 
Mümkün olduğunca kolay bir kullanım sunması amaçlanan mod aracı için özel bir ekip oluşturulacak ve oyuncuların kendi şaheserlerini oluşturmalarına imkan tanınacak.
 
     1,750,000$ - Aşk/Nefret
 
Yazarlar ve script hazırlayan geliştiriciler dinamik bir ilişki sistemi hazırlayacaklar. Arkadaşlık, düşmanlık ve aşk gibi duygular bulunacak.
 
     1,850,000$ - Başkalaşım... Shapeshifter'ın maskesi
 
Vücudunuzu değiştirebilecek bir maske düşünün. Tamamen farklı diyalog ve seçenekleriyle bazen Lizard ırkındansınız, bazense insan. Bu sistemle birlikte oyunda aynı karakterle birden farklı role bürünebileceksiniz.
 
     2,000,000$ - Dungeon Master Modu

Mod ekibinin çalışmalarıyla birlikte oyun içi bir editör yapılacak. Zindanlarda ustalaşmış oyuncular bu şekilde yeni yetme oyuncular zindandayken zindanın kontrol edebilecekler!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Divinity: Original Sin 2 Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 24 Dk önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 48 Dk önce Still Wakes the Deep Psikolojik Korku Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Film Yönetmenliğine Adım Atabileceğiniz Blockbuster Inc. 6 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler