Divinity: Original Sin, Larian'ın En Hızlı Satan Oyunu Oldu

03.07.2014 15:37 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının önemli RPG serilerinden Divinity, Kickstarter ile birlikte köklerine dönmeyi hedefliyordu. Desteğini Kickstarter'dan alan Divinity: Original Sin, geçtiğimiz günlerde başarılı bir çıkış yaptı.
 
    Larian Studios'un patronu Swen Vincke, Sandbox RPG'si Divinity: Original Sin'in, stüdyonun şimdiye kadar en hızlı satan oyunu olduğunu açıkladı. Yapılan bilgilendirmeye göre Divinity Original Sin'in yapımı 4 milyon euroya yakın tuttu. Kickstarter'dan ise 1 milyon dolara yakın bağış toplanmıştı.
 
    Eurogamer'a konuşan Swen Vincke, "Satışlar gayet iyi gidiyor. Bu durumdan memnunuz. Açık konuşmak gerekirse böyle ilgi beklemiyorduk. Evet oyuna inancımız vardı fakat bu kadarını düşünmemiştik. Şimdiye kadar çıkardığımız oyunlardan en hızlı satanı oldu. Son gördüğüm figürlerde 160.000 kopya görünüyordu. Bu bizim için gerçekten önemli bir sonuç." açıklamalarını yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Divinity: Original Sin Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler