Divinity: Original Sin PS4 ve Xbox One'a Geliyor

15.05.2015 13:59 Ömür Gencer


       Geçtiğimiz senenin başarılı oyunları arasında yer alan Divinity: Original Sin, yeni nesil konsollar için duyuruldu. Bunun yanında oyun Divinity: Original Sin-Enhaced Edition adı altında oyuncularla buluşacak ve pek çok yeni içerik sunacak.
   
       Geliştirici ekibin başı Swen Vincke, oyunun Enhanced Edition sürümünde, 40 kişinin bir yıldır çalıştığını dile getirdi. Oyunda görsellerden, hikayeye ve hatta oyunun sonu bile bu sürümde farklı olacak. Divinity: Original Sin'e sahip olan Mac ve PC sahipleri Divinity: Original Sin-Enhaced Edition'a ücretsiz biçimde sahip olabilecek.
 
      Belirtilene göre oyunun Enhanced Edition sürümü pek çok farklı içerik sunduğu için orijinal oyuna bir güncelleme olarak değil de ayrı bir oyun olarak gelecek. Oyunun bu yeni sürümüyle birlikte kamera 360 derece dönebilecek ve haliyle oyunun minimum sistem gereksinimleri de buna bağlı olarak artacak.
 
      Enhanced Edition'da pek çok yeni görev ve mekan yer alacak. Son olarak oyunda seslendirme olacağı, karakterlerin yapay zekasının elden geçirildiği ve oyunda karşılaştığımız düşmanların yerlerinin değiştirildiği belirtiliyor. 
 
       Bahsettiğimiz yapımın konsol sürümünde aynı ekran üzerinden yerel co-op oynama imkanı bulunacak. Divinity: Original Sin-Enhaced Edition, bu yılın sonunda oyuncularla buluşacak. Yapımın konsol sürümü için yayınlanan videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Divinity Original Sin: Enhanced Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler