Divinity: Original Sin'in Satışları Yarım Milyonu Geçti

12.09.2014 21:22 Samet Konuksal


    Bu sene içerisinde PC için çıkan Divinity: Original Sin, RPG oyuncularının beğendiği bir oyun olmuştu. İncelemelerden de başarılı sonuçlar elde eden yapım, satışlar konusunda yapımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor.
 
    Yapılan duyuruya göre Divinity: Original Sin'in toplam satışları 500.000'i geride bıraktı. Açıklamalarda oyunun satışlarının sadece %10'u kutulu olarak yapıldığı söylenirken, çoğu oyuncunun Steam'i tercih ettiği belirtildi.
 
    500.000'lik oyun satışı her ne kadar büyük markalara nazaran çok yüksek değerler olmasa da, Divinity: Original Sin'in yapımcısı için oldukça kıymetli. Daha önce maliyetini karşılayan Divinity: Original Sin, artık yapımcılarını kâr noktasına taşımaya başlamış durumda.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Divinity: Original Sin Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler