DmC: Vergil’s Downfall 3 -5 Saat Sürüyor

Vergil oldukça karizma bir karakter haline gelmiş
14.02.2013 15:54 Alkan Adakaner


     Ninja Theory tarafından geliştirilen DMC Devil May Cry her ne kadar çıkmadan önce Dante'nin yeni stili nedeniyle çok eleştiri alsa da oyun çoğu DMC hayranı tarafından çok beğenildi. Bugüne kadar 1 milyon civarında satan oyunun Vergil's Downfall adlı içeriği de yolda.
 
    Açıklamalara göre Vergil's Downfall'da Dante'nin bölümlerini farklı açılardan oynamıyoruz, tamamen yepyeni mekanlarda mücadele ediyoruz ve bu mücadelemiz 3 ila 5 saat arasında sürüyormuş. Sanırım ana oyunu sevenler bu habere çok sevinecekler.
 
     Dante'nin de görüleceği bu indirilebilir içeriğin Şubat ayında yayınlanması bekleniyor. Vergil ile farklı bir oyun deneyimi zevkli olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 25 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 2 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler